Portbagaje auto, bare transversale, cutii portbagaj, suporturi de biciclete, suport schiuri
Portbagaje auto, bare transversale, cutii portbagaj, suporturi de biciclete, suport schiuri intr-o gama variata
Linkuri utile: portbagaje auto, bare transversale, cutii portbagaj, suporturi de biciclete, suport schiuri
Termeni si conditii: portbagaje auto, bare transversale, cutii portbagaj, suporturi de biciclete, suport schiuri
Contact: portbagaje auto, bare transversale, cutii portbagaj, suporturi de biciclete, suport schiuri

Sisteme de bare transversale auto

Bare transversale auto

Pentru a gasi modelele de bare transversale auto potrivite pentru autoturismul dumneavoastra utilizati urmatoarele motoare de cautare:

Bare transversale auto Atera


Bare transversale auto Cruzber


Sistemele de bare transversale auto sunt folosite ca suport de atasare pentru sistemele de cutii de portbagaj, suportii de prindere pentru barci, schiuri, biciclete, snowboard, windsurf etc. Pentru ca un sistem de bare transversale auto sa ofere siguranta, acesta trebuie sa poata sa sustina greutatea ce va fi carata si prinderea de masina a barelor sa fie stabila.

Alegerea corecta a barelor transversale auto conform cu marca si caroseria auto

Deoarece modelele auto isi schimba caroseria de la generatie la generatie, este important ca modelul de bare transversale auto sa fie compatibil cu marca auto, modelul si anul in care a fost fabricat, iar sistemul de bare transversale trebuie selectat si ajustat conform cu modelul auto pentru care este destinat.

Bare transversale auto de calitate = Siguranta sporita

In alegerea unui sistem de bare transversale auto factorul care trebuie sa primeze este calitatea. Daca barele transversale nu sunt de calitate superioara, precum acele bare universale gasite la diferiti comercianti, exista riscul de deteriorare a caroseriei masinii, distrugerea obiectelor carate sau chiar provocarea de accidente. Datorita accidentelor grave ce se pot produce in cazul desprinderii unui sistem de bare transversale auto, este absolut interzisa efectuarea de interventii sau improvizatii fata de solutia constructiva oferita de producator.